torstai 9. lokakuuta 2008

Lihashuoltoa ja juoksun odottelua

Meillä ei oikeastaan ole ongelmia Danan tai Mindin lihashuollossa mutta kisauran pidentämiseksi on nyt päätetty tehdä jotain. Eli Dana ja Mindi menevät fysioterapeutille jossa katsotaan tilanne ja sopivat jumpat ja venytykset. Mindi varsinkin on sellainen koheltaja että sen syvissä lihaksissa saattaa olla kehittämisen varaa sekä takaosa vaikuttaa hieman yliliikkuvalta. Dana on ollut aina tosi terveesti liikkuva joten sillä ei varmaan suurempia juttuja ole. Tavallisimmat tasapaino / jumppaliikkeet on ihan helppoja eivätkä tuota ongelmia. Mindi on kyllä puolen vuoden aikana kehittynyt valtavasti kropan hallinnan suhteen. Olisko tuo jokapäiväinen sohvapaini papan kanssa auttanut vatsalihaksia koska siinä tulee aika outoja liikkeitä.

Kait sitä tarvis mennä ihan oikeesti vaan narulenkille, eikä aina vaan tuota jänisloikkaa. Vaikkakin kun metsässä on vain Dana ja Mindi niin ne alkuhuuman jälkeen ravaavat ihan mukavasti.

Dana ei ole vielä aloittanut juoksuaan. Meidän narttulaumasta Mindin juoksu on nyt ohi, Hiltu astutettiin eilen, Sintti ja Dana tulevat pian juoksuun. Dana on jo hieman turvoksissa sekä merkkailee valtavasti (jättää seksiviestejä).

Ei kommentteja: