perjantai 5. kesäkuuta 2009

Kaksi poikaa jo lentänyt pesästä.

Kotona leikkii vielä Nemo ja Fiina. Molemmat pyörivät nyt koko lauman seassa ja välillä kun nappaavat naskalinsa väärään peffaan niin kyllä pikkuleijona liikkuu lujaa karkuun. Huvittavaa kun Danakin niin kovasti tykkää leikkiä pienten kanssa ja fiksusti osaa pitää poissa tissistä, vierottaa uutta kotia varten.

Pentukuviakin on kertynyt reilu 500 megaa, eli yksi cd täyteen. Nemo ja Fiina tyhjäävät reippaasti ruokakuppinsa ja ovat esimerkillisiä einestäjiä. Hetken päästä jo harmittaa kun pystyhännät ovat lähteneet maailmalle. Meillä oli perin mukavaa kun leikittiin vapaana lämpimänä kesäpäivänä vihreällä veralla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Beijo-poika harjoittelee sosiaalistumista uuteen laumaan. Kissojenkin peffat on nuuhkittu ja todettu, että taitaa olla eri sukua, mutta ,ehkä kuitenkin samaa maata, kun toimeen jo tullaan... Vähän on tietysti vielä haikea olo ja Danan nisää on etsitty Divan alta, mut kun toi peffa ei tuoksu äidiltä:). No, ainoot oikeat itkut tuli, kun ei vielä tänään päästy mukaan agilitytreeneihin.a&m