keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Mindi ja patukka

Tällä viikolla treeneissä Mindi odotteli vuoroaan kentän laidalla naruun kytkettynä kun Dana teki rataa. Intohan oli sitten melkoinen mutta yhä tuli näitä ohi juoksuja ja omille teilleen karkailuja. Sitten tajusin ottaa patukan taskusta ja heilutin sitä ohjauskädessä, johan alkoi lyyti kirjoittamaan ja alkoi hiekka pöllyämään ja tiputti jopa jonkun rimankin kun oli niin kiire. Mindi kävi ihan kuumana patukan perään ja treenin jälkeen kesti tosi pitkään että se malttoi luopua patukasta. Nyt sitten vaan voimistetaan tuota viettiä ja laitetaan koira töihin.

Danalla on kisoissa ollut nyt kumma tapa karata kepeiltä ennen viimeistä väliä ja nyt treenattiin keppejä eri suunnista lähettäen ja homma tehtiin patukan kanssa. Dana kävi niin kuumana että nappasi patukan taskusta repien samalla paitaan kunnon reiän. No jotenkin se into ei Danallakaan ole ollut paras mahdollinen tänä kesänä. Patukalla vietin nostaminen tuntui olevan sopivaa lääkettä vaivaan. Dana teki kepit molemmin puolin itsenäisesti ilman apuja lopussa tai alussa. Radalla oli tiukkoja käännöksiä ja jos ohjaus meni mönkään niin sitten Dana roikkui hiassa. Keppien ohella radalla kokeiltiin muutamaa uutta kikkaa ja hyppysuoran jälkeistä tiukkaa käännöstä. Danaa on aika hyvä kääntää nenästä jo ennen hyppyä käännöksen nopeuttamiseksi.

Viime viikolla oltiin epiksissä Riihimäellä ja videolta huomasin että vanha vaiva, nopeat käden heilautukset ja puutteellinen ohjaus nostaa taas päätään.

Kouvolassa Memmu ja Mindi kisailivat, Mindi taasen himmaili. Dana oli mukana ja harjoituspuomilla treenattiin kontakteja. Se luulee olevansa bortsu kun alkoi ryömimään kontaktin hidastuksessa.

Ei kommentteja: