sunnuntai 16. elokuuta 2009

Kisoja ja suruja

Dana osallistui eilen kolmeen kolmosluokan kisaan ja ekasta tuli 5vp ja aika oli hieman yli 3 sekuntia alle ihanneajan. Toisessa kisassa tuli 15 ja kolmannessa 5vp ajat meni pieleen kun ohjasin Danan ohi esteen. Vire oli ekassa kisassa vähän hukassa mutta toisessa ja varsinkin kolmannessa kisassa kiljuttiin kepeillä käännöksissä ja putkeen mennessä ja meno oli sellaista oikeanlaista raivoamista. Tänään olis vielä kolme starttia, katsotaan mita tulee.

Sitten suru uutisiin. Danan upea poika Herra Poju Pomppula menehtyi viime yönä kyynpistoksen jälkeisiin komplikaatioihin. Jostain syystä kyynpistos oli Pojulle vaarallinen. Avauksessa sitten selviää miksi. Me olimme hyvin ylpeitä Pojun ja Sannan tekemisistä ja otamme osaa Pojun perheen suruun. Pojun elämä jäi aivan liian lyhyeksi. sniff...
Miten kasvatin kuolema voikin olla näin surullinen uutinen, Poju oli hieno mies.

2 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Olen kovin järkyttynyt Pojun poismenosta. Liekö se, että oli niitä ruoan imeytymisongelmia, aiheuttanut vastustuskyvyn huononemista ja sen, ettei Poju kyyn kohtaamista kestänyt. Se oli kyllä aivan ihana koirapoika. Tosi surullista!

Unknown kirjoitti...

Mitä järkyttävän surullisia uutisia täältä sai lukeakaan! Eihän tätä voi uskoa todeksi. Pojun perheelle osanottoni ja voimia surun keskelle.