tiistai 27. lokakuuta 2009

Treenikuulumisia

Danan kanssa ollaan harjoiteltu leikkauksia ja keppien hakua omatoimisesti. Eilen reeneissä leikattiin takana ennen pituutta ja sen jälkeen käännyttiin poispäin kepeille, kepit jäivät oikealle ja hienosti Dana kääntyi ja haki keppien aloituksen ihan omin päin kun itse olin metrien päässä koirasta. Pappa oli oikein tyytyväinen.

Mindin kanssa leikkaukset sujuu ihan luonnostaan kun se on itsenäisempi menijä. Joskus ihan huvittavaa, radalla tulin puomin oikeaa puolta ja edessä oli hyppy poikittain joka piti hypätä vasemmalta oikealle ja sen jälkeen jatkettiin eteen vasemmalle. Mindi meni heittämällä leikkauksen ja jatkoi poispäin suoraan etuvasemmalle olevalle hypylle, eli se luki mun liikkumisen selän takana ja jatkoi rataa lyhyintä reittiä eteenpäin. En edes kuvitellut että sen olisi voinut mennä siten. Mindillä tulee kuitenkin vielä niitä lapsellisuuksia ja se hakee vielä omaa minäänsä.

Fauni käväisi hetki sitten pivesin yhteislenkillä Danan ja Mindin kanssa, hyvin oli poika kasvanut ja oli varsin kova juoksemaan mutkia.

Ei kommentteja: