keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Dana leikkauksessa

Danalta poistettiin kohtu ja samalla nippu nisäkasvaimia. Vielä muutama kasvain jäi ja ne poistetaan uudessa leikkauksessa. Takanisään oli muodostunut oikein rypäs kasvaimia mutta onneksi ne vielä pystyttiin poistamaan. Dana piippas koko yön, en tiedä oliko syynä nälkä, kivut vai mitkä. kipulääkettä annoin kuitenkin illalla ja tänä aamuna.

Pickun ja Mindin kanssa oltiin hallilla. Mindillä normireenit vaikkakin vähän enemmän toistoja kuin normaalisti. Picku vetäsi jo kuuden esteen hyppyputkiradan. Se on vaan aina yhtä hauskaa kun toinen vetää ihan kybällä. Rimat oli edelleen maassa mutta putkeen mentiin jo viiden metrin irtoamisetäisyydeltä. Taas kerran Picku putosi puomilta mutta sain sen verran kopattua ettei ipana ollut moksiskaan. Lelu alkaa pikkuhiljaa toimimaan palkkauksessa niinku oikein eikä sinne päin.

Päivän rata oli tosi kiva, pari sylkkäriä ja lopussa suoraa ja nopeita mutkia. Mindiltäkin nähtiin kireitä kaarrekiihdytyksiä.

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Varmasti ollut aika rankka leikkaus, ei mikään ihme jos on yöllä itkettänyt. Pikaista paranemista Danskulle! Toivotaan että kasvaimet pysyvät poissa.

Sami kirjoitti...

Kyllä tämä on ollut yllättävän stressaavaa vaikka on ollut aikaa valmistautua ja samalla aikaa miettiä jos joutuu reenikaverista luopumaan. Kuitenkin pian kahdeksan vuotta jokapäiväistä touhuamista takana.